Meer of minder eten?

Een veel gestelde vraag is of je meer of minder moet gaan eten om je buikvet te verliezen. Het antwoord daarop is meer. Voor het krijgen van een strakke buik heb je een snelle stofwisseling nodig. De stofwisseling zorgt voor het stromen van je bloed en het kloppen van je hart zodat de voedingstoffen bij je longen komen. Dit zorgt er weer voor dat je kunt ademen. Wanneer je een snelle stofwisseling hebt, wordt er meer energie gebruikt. Doordat je meer energie gaat gebruiken is de kans groot dat je lichaam energie weg haalt bij je buikvet om die energie te verbranden.

Ook door te sporten zorg je ervoor dat je stofwisseling versneld wordt. Je spieren moeten elke keer na het sporten weer gevoed en hersteld worden en dat wordt ook geregeld door je stofwisseling.

De gedachte achter het meer eten is dat je wel meer gaat eten maar kleinere porties. Als je bijvoorbeeld om de 2 uur wat eet blijft je stofwisseling de hele tijd draaien. Dus hoe meer je eet hoe sneller je stofwisseling gaat draaien en hoe meer energie er verbruikt wordt. Doordat er meer energie gebruikt wordt als normaal zal je lichaam energie weghalen van je buikvet.

Makkelijk afvallen?
Wil je graag makkelijk afvallen met natuurlijke producten? De nieuwe trend: Het 7×7 Afslank receptenboek van Jasper Alblas. Met dit receptenboek maak je heerlijke gerechten waarvoor je niet uren in de keuken hoef te staan en ook nog eens natuurlijk afvalt. Tijdelijk slechts 27,95 euro.

Misschien vraag je jou nu wel af: “Waarom helpt minder eten dan niet?”. Dat is eigenlijk heel simpel en kun je bijna zelf al raden, als je minder gaat eten gaat je stofwisseling minder hard draaien en dan is de kans erg klein dat je reserves aangesproken worden.