Is buikvet gevaarlijk?

Veel mensen slaan teveel buikvet op, dat is gevaarlijk. Eigenlijk heel logisch aangezien alles waar ‘te’ voor staat niet goed is. Naast dat buikvet erg vervelend is en niet erg mooi staat, is het ook nog eens schadelijk voor je gezondheid. Buikvet is een orgaan dat gevaarlijke stoffen produceert. In buikvet zitten gevaarlijke stoffen die met grote hoeveelheden je lever inkomen. Doordat al die gevaarlijke stoffen in je lever komen, worden er verschillende processen in je lichaam verstoord.

Het is wel duidelijk dat buikvet slecht is voor je gezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat als je teveel buikvet hebt, je meer risico loopt op hart- en vaatziekten. Ook het risico op kanker, longaandoeningen en andere ziektes wordt vergroot door buikvet.

Heb ik teveel buikvet?

Je kunt door middel van een CT scan je buikvet meten. Ook kun je jouw buikomvang zelf meten. Vrouwen mogen een maximale buikomtrek van 88 cm hebben en mannen een maximale buikomtrek van 102 cm. Ga je over de bovenstaande grens heen dan moet er actie ondernomen worden. Hoe meer je over deze grens gaat hoe gevaarlijk het wordt.

Hoe kun je van teveel buikvet afkomen?

Je kunt van je buikvet afkomen door af te vallen. Om volledig van je buikvet af te komen is het belangrijk om te sporten en gezond te eten. Door bijvoorbeeld je eetpatroon aan te passen en meer te gaan sporten, kun je binnen korte tijd van je buikvet afkomen.

Makkelijk afvallen?
Wil je graag makkelijk afvallen met natuurlijke producten? De nieuwe trend: Het 7×7 Afslank receptenboek van Jasper Alblas. Met dit receptenboek maak je heerlijke gerechten waarvoor je niet uren in de keuken hoef te staan en ook nog eens natuurlijk afvalt. Tijdelijk slechts 27,95 euro.

Via: www.vergelijkzorgverzekering2016.com